مدارک مورد نیاز هنگام ورود به کانادا

پس از دریافت ویزای‌ اقامت کانادا برای اینکه بتوانید وارد کانادا شوید باید مدارک زیر را همراه داشته باشد:

  • ویزای‌ اقامت کانادا و تأییدیهٔ اقامت دائم برای شما و افراد خانواده که همراه شما هستند؛
  • پاسپورت معتبر یا مدرک مسافرتی‌ (Travel Documents) برای شما و افراد خانواده همراه؛
  • دو کپی از لیست کامل همراه با جزئیات از وسایل و داراییهای شخصی‌ که همراه خود آورده اید؛ و
  • دو کپی از لیست اقلامی که بعدا به کانادا میاورید یا ارسال می‌کنید و ارزش آنها.

اقلام فوق را بسته بندی نکنید که براحتی در دسترس باشند.

در هنگام ورود، به مامور گمرک کانادا یک کپی‌ از لیست اقلامی که بعدا خواهند رسید را بدهید. کپی‌ دیگر را در جای امنی‌ نزد خود نگاه دارید. برای لیست کردن وسایل و داراییهای شخصی‌ خود میتوانید از این فرم استفاده کنید.

وجه نقد

شما باید وجه نقد کافی‌ داشته باشد که بتوانید حد اقل برای مدت ۶ ماه پس از ورود به کانادا از عهده مخارج خود و خانواده تان بر بیایید. از شما خواسته میشود که در هنگام ورود در اختیار داشتن این مبلغ را ثابت کنید.

مدرک مربوط انجام واکسیناسیون و سایر مدارک سلامتی‌

کودکان در کانادا از بدو تولد بر علیه بیماریهای جدی واکسینه میشوند. سوابق واکسیناسیون برای ثبت نام بچه ها در مدرسه از مدارک ضروری بشمار میرود. وقتی‌ به کانادا سفر می‌کنید، بایستی مدارک رسمی‌ که نشان ‌دهندهٔ واکسنهایی که تابحال زده اید همراه خود داشته باشید.

در صورتیکه شما یا فرزندانتان در قبال بعضی‌ از بیماریهای قابل پیشگیری مصونیت پیدا نکرده اید، حتما به پزشک یا درمانگاه محلی مراجعه نمائید.

سایر مدارک

  • مدارک دیگری که در کانادا ممکن است نیاز داشته باشید عبارتند از:
  • شناسنامه‌ها یا کارتهای ملی‌
  • سند ازدواج
  • مدارک مربوط به کفالت و طلاق
  • مدارک تحصیلی‌
  • گواهیها و مدارک حرفه ای‌‌
  • نامه‌های سوابق کاری
  • رزومه
  • سوابق پزشکی شامل واکسیناسیون، دندانپزشکی‌ و غیره
  • گوهینامه رانندگی و سابقه بیمه‌ اتومبیل
  • کپی همهٔ مدارک مهم برای موقعیکه یکی‌ از آنها گم شود. (دقت کنید کپی‌ها را در محل جداگانه ای‌‌ نگهداری نمائید.)

مدارک خود را از قبل به انگلیسی‌ یا فرانسه ترجمه کنید.

/ 1 نظر / 105 بازدید
شیرین

سلام خوبین؟ ممنون از وبلاگ مفیدتون. من می خوام برای یه کنفرانس برم کانادا. می شه راهنمایی کنید برای ویزا گرفتن چه مدارکی لازمه؟ البته دعوت نامه هم فرستادن. ممنون موفق باشید